Південна залізниця виділить для харківських учасників телепроекту "Майданs" спеціальний пасажирський поїзд. Про це 28 квітня повідомила "SQ" адміністратор харківської команди Наталія Морозова. За її словами, в поїзді будуть їхати тільки 500 танцюристів - учасників "Майданs".

"Ми вирушимо до Києва зі станції "Харків-Пасажирський" завтра, 29 квітня, о 20.00. У Києві пройде грандіозне видовище. Змагатимуться три команди - Одеси, Кіровограда і Харкова. А сьогодні, 28 квітня, учасники "Майданs" провели генеральну репетицію на пл.Свободи в Харкові. Репетиція пройшла успішно", - розповіла Н.Морозова.

Як зазначили художні керівники "Майданs", творча спрямованість виступу харківської команди поки не розголошується, щоб "команди суперників не взяли інформацію на озброєння".

Довідка "SQ". Харківська команда перемогла в першому турі всеукраїнського телепроекту "Майданs", який стартував 19 березня на майдані Незалежності в Києві. У цьому турі змагалися команди Хмельницького і Харкова. Від Харкова в Києві виступали 500 учасників. Харківську команду тренував хореограф Олександр Євмешкін. Трансляція змагання проходила в прямому ефірі на телеканалі "Інтер".

Усього в проекті бере участь 12 міст. Місто-переможець проекту отримає 1 млн.грн. Організатори телепроекту - телеканал "Інтер" та Київська міська державна адміністрація.

30 квітня пройде фінал телепроекту.