"Вечірній Харків"
"Танці допомогли харків'янину схуднути на дев'яносто кілограмів". Поширену думку про те, що справжні чоловіки не танцюють східні танці, спростував 37-річний харків'янин, який виступає під псевдонімом Андре Сідан. Він об'єднав "схід" з балетною класикою і отримав абсолютно нову манеру виконання.

Читайте також у номері: "Торговці тваринами не бажають залишати стихійні ринки". Тремтячі від холоду або знемагаючі від спеки тварини, виставлені на продаж на стихійному пташиному ринку, у багатьох харків'ян викликають жалість і бажання негайно їх купити, обігріти і нагодувати. Проте фахівці, які щотижня проводять рейди такими місцями, попереджають: придбані в подібних місцях вихованці можуть виявитися хворими.

"Час"
"Катайтеся, поки не подорожчало!". Кілька харківських фірм-перевізників розмістили в салонах своїх маршрутних таксі оголошення про можливе подорожчання проїзду.

Читайте також у номері: "Нічний наряд для Харкова". Днями в межах всеукраїнського фестивалю "100лица дизайна" був оголошений конкурс на кращий проект із зовнішнього освітлення харківських пам'яток.