Выпускники Харьковского медицинского университета поедут работать в села У Харківському національному медичному університеті відбувся розподіл випускників 2011 р. Про це повідомили "SQ" в університеті. Розподілили студентів випускних курсів медичних та стоматологічного факультетів. На урочистому заході, присвяченому розподілу, були присутні директор Департаменту кадрової політики, освіти, науки і запобігання корупції Міністерства охорони здоров'я України Ілля Фещенко, заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, а також випускники ВНЗ.
Студентів розподілили за спеціальностями "Лікувальна справа" (129 осіб), "Педіатрія" - 60, "Медико-профілактична справа" (76) і "Стоматологія" (28). За спеціальністю "Лікар загальної практики-сімейний лікар" працюватимуть 30 осіб, за фахом "Фтизіатрія" - три людини. До Харківської області направлено 176 студентів.
Як уточнив почесний ректор медуніверситету Анатолій Циганенко, частина випускників, направлених до Харківської області, поїдуть працювати до сільських районів.