Рух усіх видів транспорту на перехресті вул. Плеханівської і вул. Польової перекриють 24 і 25 березня з 9:00 до 18:00. Як повідомив офіційний сайт Харківської міськради, це пов'язано з реконструкцією дороги по вул. Плеханівській.

На цей час трамваї № 5 будуть слідувати за маршрутом: вул. Одеська - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова/вул. Кошкіна - пр. Московський - пл. Рози Люксембург - Полтавський шлях - Південний вокзал; трамваї № 8: 602 м/р - Салтівське шосе - пр. Московський - вул. Кірова - вул. Плеханівська - вул. Польова - вул. Молодої Гвардії.

Автобуси будуть об'їжджати ділянку ремонту так:

№ 251е: в напрямку пр. Героїв Сталінграда: пр. Московський - вул. Богдана Хмельницького - пл. Повстання - пр. Московський - вул. Морозова і далі за маршрутом; у напрямку вул. Богдана Хмельницького: вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Соїча - пр. Московський - пл. Повстання - вул. Богдана Хмельницького і далі за маршрутом;

№ 260е: в напрямку вул. Морозова: ДК "ХЕМЗ" (кінцева зупинка) - вул. Броненосця "Потьомкін" - пр. Московський - вул. Соїча - вул. Плеханівська і далі за маршрутом; у напрямку ДК "ХЕМЗ": вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Соїча - пр. Московський - вул. Броненосця "Потьомкін" - ДК "ХЕМЗ" (кінцева зупинка);

№ 244е: в напрямку Кінного ринку: пр. Гагаріна - вул. Державінська - вул. Плеханівська і далі за маршрутом; у напрямку Основи: пр. Московський - вул. Морозова - пр. Героїв Сталінграда - пр. Гагаріна і далі за маршрутом.