На базі харківського кінотеатру "Боммеръ" у 2012 р. створять культурний центр для молоді. Про це 24 січня заявив журналістам заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін. За його словами, при цьому "Боммеръ" продовжить працювати і як кінотеатр.

Заступник губернатора уточнив, що в Харкові є підприємство "Харківкіно", яке володіє великим архівом кінострічок. Деякі зі "специфічних фільмів" показуватимуть у кінотеатрі. Крім того, в центрі обладнають кафе, бібліотеку та інші об'єкти інфраструктури. У залі на 100 місць планується проводити зустрічі молоді з цікавими людьми, які відвідують місто. Будуть також зустрічі з головою Харківської облдержадміністрації Михайлом Добкіним, під час яких можна буде поставити губернатору будь-які питання. В рамках створення центру кінотеатр приведуть до ладу, зокрема, за 500 тис. грн. відремонтують опалювальну систему.

Довідка "SQ". На сесії облради 3 квітні 2007 р. було прийняте рішення про приватизацію трьох харківських кінотеатрів - "Холодногірський", "Зустріч" (нині - "Боммеръ") і "Ім.Орджонікідзе". 22 травня 2007 р. облрада виключив кінотеатр "Боммеръ" зі списку приватизованих. 25 червня 2009 р. облрада знову включила "Боммеръ" до списку об'єктів, що приватизуються. 8 вересня 2009 р. стартувала громадянська кампанія "Врятувати "Боммеръ". Її метою було зберегти кінотеатр в обласній комунальній власності. У грудні 2010 р. кінотеатр "Боммеръ" був повернений у комунальну власність громади Харківської області і переданий на баланс КП "Кінотеатр "Зустріч ".