Харківський регіональний фінал дитячого телепроекту "Континент талантів" відбудеться 27 листопада. За дією фіналу можна буде спостерігати в прямому ефірі на телеканалі "ОТБ" (початок трансляції о 16.30). Як повідомили "SQ" в продюсерському центрі "Крок" (організатор проекту), в кожній з трьох номінацій телеконкурсу (вокал, хореографія та оригінальний жанр) буде визначений один переможець.

Переможці всіх областей, що беруть участь у проекті (Донецької, Луганської та Харківської), зустрінуться в суперфіналі шоу в Донецьку 3 грудня і битимуться за приз розміром у 150 тис. грн. Суперфінал також покажуть у прямому ефірі на "ОТБ" (початок о 16.30), і у телеглядачів буде можливість вплинути на результат творчої битви за допомогою смс-голосування.

Довідка "SQ". Автор ідеї проекту "Континент талантів" - компанія "Конті". В проекті можуть взяти участь діти від 6 до 16 років. У всіх областях у кожній з номінацій буде обраний переможець. Призовий фонд конкурсу буде поділений між переможцями (9 осіб). Партнером проекту в Харківській області є Харківська обласна державна телерадіокомпанія.