Компанія "ВОЛЯ" завершила роботи з підключення до послуги доступу до телевізійних програм центрального терміналу Харківського міжнародного аеропорту. У будівлі терміналу в ході модернізації та реставрації встановлені 12 телеприймачів для зручності пасажирів, на які вже надходить сигнал цифрового кабельного телебачення від "ВОЛІ".

"Головною особливістю робіт були максимально стислі терміни монтажу кабельної мережі, - розповів головний інженер Харківського регіонального підприємства компанії "ВОЛЯ" Дмитро Долбешко. "Замовник дав нам тільки добу для прокладання мережі. У терміни ми вклалися, забезпечивши високу якість монтажу оптоволоконного кабелю. До речі, в серпні 2010 р. наша компанія також в максимально короткі терміни зуміла забезпечити розміщений тоді в аеропорту прес-центр виходом в інтернет. Тут пройшла прес-конференція президента України Віктора Януковича. Високий професіоналізм та оперативність співробітників "ВОЛІ" дали журналістам можливість готувати і передавати "гарячі" новини з аеропорту в режимі реального часу".

"Співпраця з міжнародним аеропортом - дуже важливий стратегічний проект для нашої компанії, особливо враховуючи підготовку до майбутнього Євро-2012. Адже знайомство з містом, а для частини учасників - і з Україною в цілому, почнуться саме з нового аеропорту. Ми будемо розвивати нашу співпрацю з аеропортом, адже "ВОЛЯ" постійно вдосконалює свої послуги і є визнаним лідером Східної Європи із впровадження новітніх цифрових телевізійних технологій. Зазначу, що ми вже почали підготовку до впровадження в Харкові послуги доступу до телебачення високої чіткості HDTV. Це ще більше підніме статус нашого міста як технологічного лідера з європейським рівнем послуг", - підкреслив Д.Долбешко.

Довідка. "ВОЛЯ" є провідним українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером. Надає комплексну мультисервісну послугу, яка включає інформацію і розваги - доступ до телепрограм і відео на замовлення; комунікації - високошвидкісний доступ в інтернет, комп'ютерний і голосовий зв'язок, а також послуги найбільшого в Україні дата-центру. Офіційний сайт: http://volia.com. У Харкові діє три центри з обслуговування абонентів "ВОЛІ": пр.Леніна, 29 (новий контакт-центр), Полтавський шлях, 152 і пр. 50-річчя ВЛКСМ, 56. Багатоканальний телефон: 766-33-33.