Поздравление народного депутата Ирины Бережной с Днём городаДорогі харків'яни!

У ці святкові дні, коли ми будемо відзначати річницю Незалежності та День улюбленого міста, я б хотіла звернутися до вас зі словами подяки і надії.

Я хочу ще раз сказати «дякую» всім тим, хто у важких боях, ціною власного життя, домігся звільнення Харкова від фашистського гніту. Саме завдяки вам, дорогі наші захисники, ми сьогодні живемо у вільній країні. Ми з надією дивимося у майбутнє, яке ви нам подарували.

Не можу знайти слів, щоб висловити захоплення тим трудовим подвигом, який після війни здійснили наші батьки. Саме їх благородна праця створила Харків таким, який він є. Заводи і фабрики, інститути та школи, театри і парки - все це створили люди, які будують майбутнє.

Настала година прийняти естафету нам, людям, відповідальним за країну. Ми завжди будемо пам'ятати минуле, і робити все, щоб бути гідними славних справ наших дідів і прадідів. Україна молода, як молоді і ми - люди, що відповідає за те, якою отримають Україну наступні покоління.

Ми з упевненістю дивимося вперед. Ми знаємо, що потрібно робити і вміємо добиватися цілей. Харків - місто, яким пишається країна. І я знаю, що він стане саме тим містом, на який країна буде дорівнювати.
 Тут безтурботно зростають наші діти і з гордістю за кожен прожитий день зустрічають старість батьки.

Я щиро бажаю кожному харків'янину, кожній родині, щоб усе було саме так. Будьте здорові, успішні, радісні. Нехай наш Харків буде гостинний і відкритий, а у нас завжди буде привід пишатися ним.
З днем ​​міста тебе, Харків!
З днем ​​нинішніх і майбутніх перемог!
Разом переможемо!
 

Народний депутат Ірина Бережна