КП "Парк культури і відпочинку ім. Артема", КП "Парк культури та відпочинку "Зустріч" та КП "Парк культури і відпочинку ім. Маяковського" реорганізовані шляхом приєднання до КП "Центральний парк культури і відпочинку ім. Горького". Таке рішення було прийнято 23 лютого на засіданні сесії Харківської міськради.

Згідно рішення міськради, об'єднання комунальних підприємств в одну юридичну особу "дозволить більш ефективно розподіляти і використовувати трудові і фінансові ресурси при експлуатації парків, краще використовувати наявну матеріально-технічну базу".

Довідка "SQ". Парк ім. Горького планується повністю реконструювати до 1 червня 2012 р. Згідно проекту майбутнього парку розваг, на території парку ім. Горького будуть встановлені нові атракціони, вироблені в Німеччині, Італії, Канаді та Франції, серед них "Американські гірки" і найбільше в Україні "Колесо огляду" (висота 55 м), атракціони для маленьких дітей, а також комплекс для любителів екстремальних видів спорту , ставок з човнами, автодром, контактний зоопарк та інші об'єкти. Загалом на реконструкцію парку буде виділено 100 млн.грн.

Атракціони з парку ім.М.Горького планується демонтувати і перенести в парк культури і відпочинку "Зелений гай" (район ХТЗ). Деякі з каруселей, які переносяться з парку ім.Горького, вже є у парку "Зелений гай", тому як місця для їх перенесення розглядаються парки "Юність" та "Зустріч".