"Киевстар" исполняет мечты воспитанников детских домовНапередодні Нового року співробітники-волонтери компанії "Київстар" привітали зі святом вихованців Шевченківського дитячого будинку-інтернату Харківської області і відкрили фізіотерапевтичний кабінет, обладнаний телеком-оператором.

Новорічні свята, організовані волонтерами компанії "Київстар", традиційно завершують програму благодійної допомоги дітям-сиротам, яку компанія надає протягом декількох років у рамках всеукраїнської ініціативи "Для людей, для країни!".

За багаторічною традицією працівники "Київстар" напередодні новорічних свят зібрали подарунки для дітей з підшефних дитячих будинків. Це розвиваючі настільні ігри, конструктори, набори для моделювання і рукоділля, книги та інші подарунки, які допоможуть дітям у розвитку і творчості.

20 грудня волонтери з числа співробітників телеком-оператора приїхали в гості до 100 дітлахів з Шевченківського дитячого будинку-інтернату, щоб вручити їм зібрані подарунки та солодощі, а також відкрити фізіотерапевтичний кабінет, обладнаний компанією "Київстар". Закуплені і віддані дитячому будинку прилади, а саме бактерицидний випромінювач, парафінонагрівач, електросон та допоміжні матеріали, буду сприяти поліпшенню стану здоров'я дітей з особливими потребами, які мешкають у будинку-інтернаті.

Знаючи про захоплення дітей творчістю, компанія "Київстар" провела для них майстер-клас з виготовлення новорічних іграшок і прикрас. Волонтери компанії разом із дітьми створювали новорічні композиції, декорували ялинкові іграшки, які пізніше розвісили на головній ялинці Шевченківського дитячого будинку-інтернату.

Директор Шевченківського будинку-інтернату Раїса Барибіна:

"Протягом трьох років компанія "Київстар" допомагає вирішувати наші нагальні проблеми і відгукується на наші прохання. Допомога компанії своєчасна, затребувана і відповідає потребам дітей: створена кімната емоційно-психологічного розвантаження, обладнаний кабінет соціально-побутової орієнтації, гончарна майстерня, а тепер оснащений кабінет фізіотерапії. Ми щиро сподіваємося, що такий приклад активної турботи про дітей з особливими потребами стане надихаючим і для інших компаній".

Директор Харківської філії компанії "Київстар" В'ячеслав Стерін:

"Щорічно до благодійної ініціативи компанії приєднується все більше небайдужих людей – волонтерів "Київстар". Ми віримо, що турбота змінює світ на краще, і прагнемо дарувати радість дітям, позбавленим батьківського піклування. Допомагаючи Шевченківському дитячому будинку-інтернату, ми не тільки вирішуємо побутові проблеми інтернату, а й даруємо дітям позитивні емоції, нові знання, радісні враження. Щороку напередодні новорічних свят наші співробітники в усіх регіонах збирають подарунки, а цього року волонтери приїхали до дітей, щоб особисто вручити подарунки і відкрити фізіотерапевтичний кабінет, обладнаний "Київстар".

Протягом 8 років "Київстар" реалізує всеукраїнську благодійну ініціативу "Для людей, для країни!", мета якої - формування умов для створення кращого майбутнього для людей. У рамках програми "Київстар" системно допомагає людям з особливими потребами та дітям, позбавленим батьківського піклування, літнім людям і ветеранам. Цього року "Київстар" обладнав мультимедійні кімнати в 10 школах-інтернатах для дітей з особливими потребами і створив серію відео-майстер-класів з професійної орієнтації для дітей з порушенням опорно-рухового апарату.

 

"Киевстар" исполняет мечты воспитанников детских домов "Киевстар" исполняет мечты воспитанников детских домов
"Киевстар" исполняет мечты воспитанников детских домов  

 

Довідка про благодійну ініціативу "Для людей, для країни!". Всеукраїнська благодійна ініціатива "Київстар" "Для людей, для країни!" спрямована на підтримку літніх людей, ветеранів, самотніх мешканців геріатричних центрів, а також дітей з особливими потребами та дітей, позбавлених батьківського піклування. Програма реалізується вже восьмий рік. У рамках цієї ініціативи "Київстар" системно допомагає 29 дитячим будинкам та інтернатам по всій Україні. З 2009 року в компанії активно розвивається волонтерський рух. Співробітники "Київстар", добровільно беручи участь у соціальних і благодійних ініціативах компанії, на власному прикладі демонструють застосування на практиці філософії активної турботи.