Лікувально-профілактичні установи Харкова отримають 3 тис. упаковок лікарського препарату "Йогурт розель" (Канада) загальною вартістю 100 тис.грн. Сертифікат на отримання цієї гуманітарної допомоги 22 листопада був переданий до управління охорони здоров'я Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Харківської міськради з ініціативи та за підтримки народного депутата України Віктора Коржа. Про це повідомив сайт Харківської міськради.

"Міська влада останнім часом підписала різні договори соціального партнерства, в результаті чого малозабезпечені харків'яни отримають різні види високовартісного медичного обстеження безкоштовно. Ця робота буде продовжена. І благодійна ініціатива В.Коржа свідчить про те, що в нашому місті затверджується філософія бізнесу, спрямованого на підтримку своїх земляків", - зазначила заступник міського голови, директор Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Світлана Горбунова-Рубан.

Довідка "SQ". Лікарський препарат "Йогурт розель" використовується для профілактики і лікування захворювань кишечника, в тому числі дисбактеріозу. Застосування даного препарату дозволяє проводити адекватну антибактеріальну терапію при гострих запальних захворюваннях без загрози розвитку дисбактеріозу.