Інформаційна програма "Харківські вісті" 21 жовтня повернулася в ефір. Випуск новин вийшов о 18.30 на телеканалі "Фаворит". Як повідомили "SQ" у редакції телеслужби, кількість співробітників "Харківких вістей" скоротилася наполовину, оскільки фінансовий стан поки не дозволяє розширити штат. Також у редакції зазначили, що раніше співробітникам виплачувалася зарплата, тепер же заробіток становитимуть кошти, виручені ними самостійно.

Редактором новин стала Ганна Черненко.

Довідка "SQ". У вересні в Харкові припинилося мовлення телеканалів "Фора" й "А/ТВК", а також служби теленовин "АТН", у серпні - служби новин "Харківські новини".

"Харківські вісті" перестали виходити в ефір 18 жовтня. Вони транслювалися на телеканалі "Фора", а після того, як подача сигналу цього каналу була припинена, - на телеканалі "Фаворит". У службі новин працювало 15 осіб. Редактором була Ірина Баришевська. З "Харківськими вістями" пов'язують імена депутатів Харківської міськради Олексія Липчанського, Віталія Саттарова та Андрія Лесика. Директор ТОВ "Фаворит-продакшн" (компанія випускала телевізійний продукт "Харківські вісті" - "SQ") Ігор Середа повідомив, що діяльність "Харківський вістей" була припинена через фінансові труднощі. Пізніше він заявив, що 21 жовтня новини повернуться в ефір, оскільки вдалося знайти джерело фінансування. Який саме - він розповісти відмовився. І.Середа також додав, що "Харківські вісті" будуть виходити на телеканалі "Фора" після відновлення його мовлення.