Фінал Харківської відкритої міської молодіжної ліги КВК на Кубок Харківського міського голови пройшов 21 квітня в кіноконцертному залі "Україна" в Харкові. Про це повідомив сайт Харківської міськради.

У фіналі взяли участь 8 команд: "Ігор" (факультет систем управління НАУ ім.Н.Жуковського "ХАІ"), "Університетська, 16" (Українська інженерно-педагогічна академія), "По формі" (Національний університет цивільного захисту України), "Аквамарин" (Національний технічний університет "ХПІ"), "Кантрі Стайл" (Національний технічний університет сільського господарства ім. П.Василенка), "Улюблене місто" (Міжнародний слов'янський університет), "Positiva" (Національний університет "Юридична академія України ім. Я.Мудрого"), "Twin-Piks" (Харківська державна академія фізичної культури).

За підсумками трьох конкурсів перемогла команда "Аквамарин", яка отримала Кубок міського голови. Всі команди-учасниці фіналу отримали заохочувальні нагороди та подарунки.

Довідка "SQ". Харківська відкрита міська молодіжна Ліга КВК заснована 1999 р. За 11 років в іграх взяли участь більше 300 команд з 36 ВНЗ Білорусі, Росії та України. У сезоні 2010-2011 рр. на участь в іграх подали заявки 54 команди з Росії та України.