57-річний чоловік помер після бійки в Московському районі Харкова. Про це 21 жовтня повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Харківській області.

Про пригоду дільничому міліціонеру розповів місцевий мешканець. За його словами, в бійці постраждали чотири людини. Дільничний зустрівся з двома учасниками бійки, до ще одного прийшов додому. Чоловік лежав у ліжку і не міг поворухнутися - все його тіло було вкрите синцями та подряпинами. Міліціонер викликав медиків. Із закритою черепно-мозковою травмою, забиттям грудної клітини і тупою травмою живота працівники "швидкої" привезли потерпілого до лікарні, де через кілька днів він помер. Згідно з актом судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала в результаті важкої черепно-мозкової травми та набряку головного мозку.

Міліція порушила кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті). На наступний день працівники сектору карного розшуку Московського райвідділу затримали підозрюваного - безробітного 20-річного харків'янина.

Правоохоронці встановили, що після розпиття спиртних напоїв між учасниками застілля виникла неприязнь, і в ході виниклої бійки підозрюваний завдав потерпілому численні удари по голові та обличчю. Зараз підозрюваний затриманий, знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.