Журналист Д.Харитонов снимает фильм о Е.Кушнареве  
Журналіст Дмитро Харитонов знімає документальний фільм про колишнього губернатора Харківської області Євгена Кушнарьова. 21 і 22 липня зйомки відбуваються в Харкові: журналісти проекту записують інтерв'ю з людьми, які добре знали Є. Кушнарьова.

Як повідомив "SQ" Д. Харитонов, він був знайомий з Є. Кушнарьовим близько 20 років. У фільмі відбивається період активної громадської і політичної діяльності Євгена Петровича, починаючи з 1980-х рр., а також його трагічна загибель.

Ідея фільму повністю належить Д. Харитонову, який виступив режисером і продюсером. За його словами, основна робота над фільмом проводиться в Києві і буде завершена в листопаді 2010 р. Відповідаючи на питання про те, на якому телеканалі буде показаний фільм, режисер відповів: "Ми робимо добре, якісне документальне кіно, на яке завжди знайдеться покупець" .

Довідка "SQ". Кушнарьов Євген Петрович (29 січня 1951 р. - 17 січня 2007) - в 1994 - 2007 рр. - харківський міський голова, голова Адміністрації президента України, голова Харківської облдержадміністрації, народний депутат України. 16 січня 2007 р. Є. Кушнарьов був смертельно поранений на полюванні, помер 17 січня 2007 р. За фактом поранення, яке призвело до смерті нардепа, було порушено кримінальну справу. У вбивстві з необережності звинуватили учасника полювання Дмитра Завального, якого пізніше амністували.

Дмитро Харитонов - український журналіст, історик, документаліст, автор низки фільмів. Працював на низці українських і російських телеканалів. Автор і ведучий циклу програм "Таємні історії", ток - шоу "Мости". Автор понад 20 документальних фільмів, серед яких "Жінка кольору танго", "Кіно для Гітлера, або Справжня історія Лені Ріфеншталь", "Фатальне скарб", а також чотирьох книг - "Репортаж не для друку", "Лобановський. Післямова", "Крижаний рейх" і "Футбольні війни". Володар багатьох телевізійних нагород, серед яких - "Золота ера", "Телетріумф".