Работники "Горэлектротранса" будут бастовать, пока им не вернут долги по зарплатеПрацівники КП "Міськелектротранс" (Харків) будуть страйкувати доти, доки їм не погасять борги із зарплати, і 23 грудня будуть пікетувати сесію Харківської міськради. Про це 20 грудня повідомили "SQ" співробітники підприємства у 2-му тролейбусному депо.

За словами керівника ініціативної групи "Прорвемося!" Андрія Ільгова (група, яка координує страйк), учасники акції будуть домагатися повної виплати зарплати, відставки директора "Міськелектротрансу" Сергія Почепецького, призупинення трансформації КП "Міськелектротранс" у КП "Харківпас".

Як повідомила "SQ" кондуктор Лариса Мехтієва, їй, як і іншим працівникам підприємства, не платили зарплату з липня. "Ми заробляємо гроші, привозимо по 700-800 грн. зі зміни. Депо заробляє до 50 тис.грн. на день. Тільки ми цих грошей чомусь не бачимо", - заявила вона. Працівники підприємства приходять на роботу, проте залишаються в депо, тролейбуси і трамваї на маршрути не виходять.