Колектив ХКП "Міськелектротранс" завтра, 21 грудня, продовжить акцію протесту. Як повідомив "SQ" водій тролейбусного депо № 3 Костянтин Юсупов, колектив має намір страйкувати доти, доки людям не погасять борги із зарплати. "Будемо стояти до останнього", - підкреслив працівник "Міськелектротрансу".

За його словами, єдиним представником влади, який приїхав сьогодні поспілкуватися з протестуючими, був директор Департаменту транспорту і зв'язку Харківської міськради Сергій Дульфан. "Він не відповів чітко на жодне питання - ні коли нам гроші заплатять, ні що буде з підприємством. Єдине, що нам дали зрозуміти, - це те, що підприємство віддадуть у приватні руки", - підкреслив К.Юсупов.

Довідка "SQ". Співробітники "Міськелектротрансу" 20 грудня проводять попереджувальну акцію протесту, вимагаючи погашення боргів із зарплати. Тролейбуси і трамваї не вийшли на свої маршрути. Працівники "Міськелектротрансу" мають намір страйкувати доти, доки їм не погасять борги із зарплати. За їх словами, зарплату на підприємстві не платили чотири місяці.

За даними заступника прокурора Харківської області Леоніда Лахтюка, загальний борг "Міськелектротрансу" із заробітної плати складає 22,4 млн.грн. За його словами, 21 грудня обласне КРУ передасть до обласної прокуратури результати перевірки діяльності КП "Міськелектротранс", яку воно провело протягом трьох місяців.