Комінтернівський районний суд Харкова засудив 40-річного безробітного харків'янина до 13 років позбавлення волі за вбивство своєї цивільної дружини. Про це 20 жовтня повідомили "SQ" у центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області.

Суд встановив, що засуджений у ніч з 10 на 11 лютого 2011 р. у стані алкогольного сп'яніння зарізав свою 38-річну громадянську дружину. У той день між чоловіком і жінкою виникла сварка. Засуджений почав бити жінку всім, що потрапляло під руку, потім він кинувся на неї з ножем. Жінка втекла до іншої кімнати, в якій мешкав господар квартири. Той намагався запобігти трагедії і, зачинивши двері, тримав її, але нападник все ж увірвався до кімнати і завдав жінці більше 12 ножових поранень. Господаря квартири зловмисник побив, його доправили до лікарні. Нападника затримали правоохоронці, які приїхали на місце після дзвінка сусіда, який почув шум і крики в квартирі.

Вина обвинуваченого підтверджувалася показаннями свідків та результатами проведених експертиз. На суді обвинувачений визнав свою провину і підтвердив усі дані раніше свідчення.