Рух транспорту по пр.Героїв Сталінграда від перехрестя з пр. Гагаріна до кола розвороту тролейбусів перекрито сьогодні, 19 листопада, з 9.00 до 20.00. Про це повідомив сайт Харківської міськради. Рух перекривається у зв'язку з капітальним ремонтом проїжджої частини пр. Гагаріна від вул. Ньютона до вул. Зернової.

У цей час тролейбуси №3 будуть їхати по вул. 12 Квітня - пр. Косіора - пр. Героїв Сталінграда - вул. Одеській (половина машин) та по вул. Університетській - вул. Вернадського - пр. Гагаріна - вул. Ньютона (інші машини).

Тролейбуси № 63 будуть рухатися за маршрутом: ст.м. "Академіка Барабашова" - пр. 50-річчя СРСР - пр. Героїв Сталінграда - вул. Одеська.

Рух автобусів організують так:

№ 5Е, 147е, 152е, 260е, 225е, 102е: пр. Гагаріна - вул. Ньютона - вул. Аскольдівська - пр. Героїв Сталінграда і далі по маршруту;

№ 304е (у бік центру): пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Костичева - вул. Котляревського - вул. Зернова - пр. Гагаріна і далі за маршрутом.

Автобуси № 107е, 259е, 205е висаджуватимуть пасажирів на зупинці "Вулиця Одеська" (тролейбусне коло), яка розташована на пр.Героїв Сталінграда, а не на зупинці "Вулиця Одеська", розташованій на пр. Гагаріна.