"Час"
"У листопаді виплати знову проіндексують". Сьогодні без додаткової моральної підготовки в магазини і на ринки ходити небезпечно, адже твердий сир коштує 60 - 80 гривень за кілограм, ціни на м'ясо і сало зросли на 10 - 20 гривень, за кіло моркви, капусти або картоплі просять 5 - 6 гривень.

Читайте також у номері: "Відбитки пальців, вушних раковин і сітківка ока - ось мої документи!". Документи з біометричними даними давно і успішно впроваджують у цивілізованих країнах. Тепер прийшла і наша черга. Міністерство внутрішніх справ України оголосило, що має намір удосконалити "паспортизацію" населення країни - як внутрішніх посвідчень особи, так і закордонних.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"На "Олексіївській" поставлять лавочки ціною в автомобіль". Харківський метрополітен став епіцентром скандалу після того, як на одному з офіційних сайтів з'явилася інформація, що за десять лавочок з держбюджету заплатять майже півтора мільйони гривень. Згодом з'ясувалося, що цифра в договорі є хибною і насправді йдеться про суму вдвічі меншу.