"Вечірній Харків"
"Підприємства запаслися марлевими пов'язками". Незважаючи на теплу погоду, яка панує в Харкові, чергова атака грипу не за горами, попереджають медики. Пам'ятаючи торішній антигрипозний ажіотаж, "Вечірній Харків" вирішив з'ясувати, як підприємства, організації та установи міста готуються захистити трудовий колектив від вірусу.

Читайте також у номері: "Харківський спелеолог підкорив найскладнішу печеру в світі". Для справжнього спелеолога немає більшого задоволення, ніж знайти складну печеру, спуститися під землю і досліджувати її, долаючи вузькість Улюбленої або провал Радянської космонавтики, а якщо пощастить, то й відкрити нові "відгалуження", назвавши їх на честь головної вулиці улюбленого міста.

"Час"
"Перспективи Харківщини - в Стратегії та Схемі". Зараз у нашому регіоні готуються два масштабних документи - Стратегія сталого розвитку Харківської області та Схема планування території Харківської області.

Читайте також у номері: "На те, щоб дати "добро", у митниці максимум шість годин". Тиждень буде перевіряти Харківську обласну митницю комісія на чолі з першим заступником голови Державної митної служби України Анатолій Гутник.

"Сьогодні"
"Під Харковом побудують свої "new-Васюки". У найближчі два роки під Харковом з'являться власні "new-Васюки". У рамках проекту "Село майбутнього" в одному з районів області побудують селище, кожен мешканець якого буде володіти власною фермою. Фермерів відберуть на конкурсній основі. Подібний проект уже працює в Росії, і найближчим часом чиновники обіцяють навідатися до сусідів за досвідом.

Читайте також у номері: "Харківських соратників Олександра Мороза не пустили до облради". Як раніше писала "Сьогодні", за результатами виборів депутатами нового скликання мали стати представники шести політичних сил. Але у вівторок облвиборчком оприлюднив уточнені дані, і Соцпартія, якій давали 3 мандати, взагалі вибула зі списку лідерів, не подолавши 3-відсотковий бар'єр.

"Слобідський край"
"Справа честі: місцеві ради у боротьбі за право назіватіся кращих". На Харківщині проходить обласний конкурс "Кращий сільський, селищний, міський рада". 7 грудня, в День місцевого самоврядування, відбудеться нагородження переможця.

Читайте також у номері: "Скло потрібно відчуваті, розуміти, а найголовніше - любити". 19 листопада Україна відзначає День склороба. Про особливості професії розповів художник-склодув Дмитро Вовчук, який уже більше 10 років займається виготовленням гутного скла.