Дзержинский район лидирует в акции "Посади дерево"

У Дзержинського району наразі найбільше шансів стати переможцем акції "Посади дерево". Як повідомили "SQ" організатори акції, такі результати проміжного голосування в інтернеті. "Дзержинський район - це не тільки центр міста, а ще й спальний район Олексіївки, де розташовано багато гуртожитків. У кожній кімнаті гуртожитку стоїть по одному і більше комп'ютерів із доступом до мережі. Саме цим чинником, на наш погляд, можна пояснити лідируючі позиції Дзержинського району. Будь-які підтасовування і накрутка голосів неможливі, тому що люди голосують за допомогою своїх акаунтів в соціальних мережах", - відзначають організатори акції.

Голосування завершиться цієї неділі, 23 жовтня. В останні вихідні жовтня у дворах району-переможця будуть висаджені близько 400 саджанців липи, берези та горобини.

Довідка "SQ". Голосування за райони проводиться на сайті posadiderevo.com.ua, голосувати можуть харків'яни, зареєстровані в одній із соціальних мереж: "Facebook", "Twitter" або "Вконтакті".

Організатор акції - компанія "Promodo", партнери-інтернет-магазин "Розетка", креативне агентство "Арріба" й агентство "Ostrogliad PR Consulting".