Начальник центру обліку та контролю тепла і завідувач відділення райсанепідемстанції Харкова засуджені до штрафів за хабарі (ч. 1 ст. 368 КК України). Вироки винес Комінтернівський районний судом міста. Про це 17 листопада повідомив офіційний сайт прокуратури Харківської області.

Обидва підсудних визнали свою провину. Начальник відділу обліку та контролю тепла визнаний винним у тому, що в березні цього року отримав від громадянина 2,5 тис.грн. хабара за надання послуг з підготовки проектної документації. Завідувач відділення райсанепідемстанції визнаний винним у тому, що в березні цього року отримав від громадянина 2 тис. грн. хабара за вирішення питання, пов'язаного з безперешкодною діяльністю станції технічного обслуговування та автомийки в кооперативному гаражі.

Засудженим призначене покарання у вигляді штрафів у розмірі відповідно 12 тис. 750 грн. і 11 тис. грн. з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями, протягом трьох років. Обидва звільнені з обійманих посад.