"Час"
"Не тахта і не диван, не ліжко і не тапчан ...". Купівля меблів для більшості наших співгромадян - справа надзвичайно відповідальна і порівняно рідкісна. Ну не може поки середньостатистичний українець міняти шафи, столи і дивани як рукавички - все це купується "з прицілом" на роки.

Читайте також у номері: "На бюджет надейся, а сам не плошай". На наступний рік держава (вперше за останні кілька років) планує зменшити нормативний показник фінансування установ культури в розрахунку на душу населення.

"Сьогодні"
"Гаражна афера: за радянські бокси просять 16 млн. грн.". Майже 800 харків'ян-автолюбителів можуть залишитися без гаражів. Нещодавно суд наклав арешт на все майно гаражного кооперативу "Московський", що на Салтівці. За рішенням суду люди повинні віддати 16 мільйонів гривень - це розрахунок за кредит, який багато років тому взяв директор кооперативу. Власники гаражів - пенсіонери, які в Радянські часи віддали по 3000 рублів за гараж. Тепер вони буквально плачуть від розпачу, стверджує автор статті.

Читайте також у номері: "Ізюм і Лозову зроблять міні-Харковом". Харківська область незабаром може отримати сценарій життя на найближчий 21 рік. У новий 2011 р. Харківщина увійде зі схемою планування території. Подібним документом в Україні можуть похвалитися лише Львів, Миколаїв і Крим, але чи стануть в нагоді ці "ноти" мешканцям сіл і обласних центрів, невідомо.