"Час"

"Куди вдарить блискавка?" У минулий вівторок у Харкові та районах області була сильна злива з грозою і шквальний вітер. У цей день потрапляння розрядів блискавки викликало дві пожежі. За офіційною статистикою, грози займають друге місце серед природних факторів, що загрожують життю людини (на першому місці - повені). Кожну секунду в поверхню Землі б'є в середньому 46 блискавок. А від ударів блискавки гине більше людей, ніж від смерчів та ураганів разом узятих.

Також читайте у номері: "Тарифи, на зліт!" Міністерство ЖКГ України розрахувало прогнозний рівень підвищення цін на комунальні послуги у зв'язку зі збільшенням вартості газу.

"Комсомольська правда" в Україні" (харківський випуск)

"Чи безпечно купання в міських фонтанах?". Лікарі категорично не рекомендують водні процедури посеред міста, а у мерії кажуть: вода в чашах досить чиста, але плавати в ній просто непристойно.

Також читайте у номері: "На платній стоянці вогонь знищив 11 машин". НП трапилася вночі на Олексіївці. Чи вдасться господарям авто одержати хоч якусь компенсацію, поки невідомо.