Місцевий організаційний комітет "Євро-2012 Україна" і приймаюче місто Харків оголосили про початок кастингу серед танцюристів для участі в передматчевих церемоніях чемпіонату Європи з футболу 2012 р. Про це повідомив офіційний сайт Харківської міськради.

Як повідомив Департамент з питань підготовки Євро-2012 міськради, основні вимоги до кандидатів: вік - 16-25 років, гарна фізична форма, бажаний досвід участі в танцювальних проектах або масових постановках. Репетиції заплановані на вихідні дні березня-травня. Кожен охочий взяти участь у проекті може звертатися до представника місцевого організаційного комітету "Євро-2012 Україна" в Харкові Марії Дементьєвої за телефоном 091-368-60-84. Дата закінчення прийому заявок на участь у проекті - 10 лютого. Період проведення кастингів для зареєстрованих кандидатів - 11-19 лютого.

Участь у передматчевих церемоніях турніру буде проходити на безкоштовній основі.

Довідка "SQ". Фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2012 р. пройде в Польщі й Україні. Харків є одним з чотирьох українських міст (разом із Донецьком, Києвом і Львовом), які приймуть матчі фінального турніру чемпіонату. Згідно з жеребкуванням, у Харкові 9 червня на стадіоні "Металіст" відбудеться матч Нідерланди-Данія, 13 червня - Нідерланди-Німеччина і 17 червня - Нідерланди-Португалія.