Рух транспорту вул. Маршала Конєва у Харкові, на ділянці від Гончарівського мосту до вул. Полтавський Шлях, буде закрито 17 листопада з 9.00 до 18.00 у зв'язку з ремонтом водопровідних мереж. Про це повідомив сайт Харківської міськради.

На цей час буде змінено шлях руху трамвая № 12: Новожаново - вул. Жовтневої Революції - вул. Першої Кінної армії - вул. Греківська - вул. Університетська - вул. Полтавський Шлях - вул. Червоноармійська - вул. Котлова - вул. Клочківська - пр. Правди - вул. Тринклера - вул. Сумська - Білгородське шосе - Лісопарк; у зворотному напрямку - відповідно до затвердженої схеми маршруту № 12.

Також буде змінено маршрут руху автобусів № 244 е., 112 е і 258 е/т, що проходять вул. Конєва на ділянці від Гончарівського мосту до вул. Полтавський Шлях. Вони будуть об'їжджати вищевказану ділянку за таким маршрутом: вул. Конєва (Гончаровський міст) - вул. Червоножовтнева - вул. Дмитрівська - вул. Полтавський Шлях і далі за маршрутом. У зворотному напрямку - за затвердженою схемою руху.