"Час"
"Будинок на проспекті Леніна: як складеться ?..". З деяких пір мешканці будинку по проспекту Леніна, 12 в Харкові стали відчувати не те щоб страх, але певне занепокоєння. Не всі мешканці, скажемо відразу, а тільки одного під'їзду - сімнадцятого. Тому що, як співає Едіта П'єха, "в нашому будинку оселився чудовий сусід".

Також читайте у номері: "Часу дали менше, а балів вимагають більше ...". Учора в Україні розпочалася вступна кампанія до вищих навчальних закладів. За даними Міністерства освіти і науки, в країні відкрилися двері приймальних комісій 861 ВНЗ.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"30-градусна спека - причина поспілкуватися з начальником". Денна температура в Харкові вже мало не місяць стабільно тримається вище за позначку +30 ° С. Незважаючи на кліматичні рекорди, мешканці міста змушені ходити на роботу, і аж ніяк не завжди трудитися в комфортних умовах.

Також читайте у номері: "Черги в приймальні комісії займали з раннього ранку". Вчора був перший день подачі документів до ВНЗ. Але через колосальний наплив людей не всі в Харкові змогли пробитися в кабінети до співробітників комісій.