Міжнародний слов'янський університет (Харків) в 2011 р. вперше відправить студентів на практику до Індонезії. Про це на виставці "Освіта Слобожанщини" повідомила "SQ" спеціаліст зі зв'язків з громадськістю університету Олена Шевченко. За її словами, зазвичай на зарубіжну практику студенти їздять до Польщі, Австрії, Угорщини та США.

Як зазначила А. Шевченко, зараз ведуться переговори з посольством Індонезії в Україні про організацію практики. Оскільки це буде перший досвід, група буде невелика - 5-10 чол. Надалі групи можуть бути і більшими. Практикантів будуть відбирати з факультетів менеджменту організацій (спеціальність - туризм) і міжнародних економічних відносин. "Обов'язкова умова для практикантів в Індонезії - знання англійської та французької мов. Ці мови викладаються в університеті", - зазначила А. Шевченко.

Довідка "SQ". Виставка "Освіта Слобожанщини" пройшла в Харкові 14-16 квітня. У виставці взяли участь вузи та ліцеї з Києва, Риги, Одеси та Харкова, а також Ізраїльський культурний центр в Харкові.