"Час"
"Президентський результат: велике бачиться на відстані". Кожне слово, сказане президентом під час засідання регіонального комітету з економічних реформ, більшістю городян справедливо може бути сприйнято як хороша новина, стверджує автор статті.

Читайте також у номері: "Сміттєспалювальний завод: ламати - не будувати". Небагато знайдеться харківських проблем, про які в останні роки говорилося б так багато, як про сміття. При цьому всі фахівці сходяться на тому, що впоратися з цією проблемою можна тільки двома способами - вивозити сміття на звалище (по-науковому - полігон) або спалювати. Інших варіантів немає.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Станція "Перемога" стане "найкривавішою" й орденоносною". Архітектори розповіли, як буде виглядати внутрішнє оздоблення нової станції підземки на Олексіївці.

Читайте також у номері: "На вулиці Кохання давно забули про весілля". Напередодні Дня святого Валентина кореспондент "Комсомолки" побував на харківській вулиці з найбільш "любовною" назвою і переконався, що форма не завжди відповідає змісту.

"Сьогодні"
"Вбивць слідчого з РФ, затриманих у Харкові, екстрадують до Росії". Ховаючись від російських правоохоронців, кавказці, які в червні розстріляли капітана в Росії, відсиджувалися в зйомній квартирі на Салтівці.

Читайте також у номері: "У Харкові завершилася єгипетська революція". У Харкові завершилася єгипетська революція в мініатюрі. Останній день протесту єгиптянина Арафа Радвана відбувся в п'ятницю, коли екс-президент Єгипту Хосні Мубарак склав свої повноваження. До цього єгиптянин не зраджував своїй обіцянці і кожен день з 14.00 до 16.00 протестував під пам'ятником Леніну.