Кількість регулярних авіарейсів з Харкова до Москви (Росія) збільшиться з 2 грудня за рахунок нових рейсів, що здійснюються компанією "Трансаеро". Про це "SQ" повідомили в компанії в групі "DCH" (до групи входить оператор аеропорту "Харків" - компанія "New Sуstems AM").

Нові рейси будуть виконуватися на суднах "Boeing 737-500" три рази на тиждень, будуть продаватися квиток до бізнес-класу й економ-класу. Зокрема, рейс UN 246 буде виконуватися щопонеділка та щоп'ятниці з вильотом з Харкова о 6.35 (посадка в Москві - о 9.45); щосереди з вильотом з Харкова об 11.10 (посадка в Москві - о 14.20). Рейс UN 245 буде виконуватися щопонеділка та щоп'ятниці з вильотом з Харкова о 6.20, щосереди з вильотом з Харкова об 11.00.

У Москві повітряні судна будуть прибувати в аеропорт "Домодєдово".

Довідка "SQ". Рейс з Харкова до Москви зараз виконують авіакомпанії "UTаir" (на літаках "ATR-72") і "UTаir України" ("ATR-42").

Авіакомпанія "Трансаеро" зареєстрована 30 вересня 1990 року. "Трансаеро" входить до ТОП-10 найбезпечніших авіакомпаній світу, а також до десятки найбільших світових перевізників на маршрутах туризму і відпочинку. Компанія є єдиним у регіоні авіапідприємством, які експлуатують пасажирські літаки "Boeing-777" і "Boeing-747". Маршрутна мережа "Трансаеро" на сьогодні охоплює понад 130 напрямів по Росії і закордонних країнах Європи, Азії, Америки й Африки.