Британський фінансист Натаніель Ротшильд з династії Ротшильдів 14 жовтня прибув до Харкова з приватним візитом. Як повідомив офіційний сайт ФК "Металіст", Н. Ротшильд прибув на запрошення президента клубу Олександра Ярославського.

Британський фінансист відвідав основні об'єкти Євро-2012, які побудовані або реконструйовані в Харкові структурами групи DCH, яка належить А. Ярославському - старий і новий термінали аеропорту "Харків", стадіон "Металіст", будмайданчик готелю "Kharkiv Palace", а також оглянув дитячу футбольну академію та тренувальну базу ФК "Металіст".

Н. Ротшильд зазначив, що останній раз приїжджав сюди два роки тому і "місто було зовсім іншим". "Все дуже змінилося - стадіон виглядає прекрасно. Це дійсно дуже велике досягнення за такий короткий проміжок часу. Коли-небудь "Металіст" стане чемпіоном Європи, я відчуваю це", - заявив він. Н. Ротшильд також повідомив, що на запрошення О. Ярославського планує відвідати всі ігри Євро-2012, які наступного року відбудуться в Харкові.
 

Довідка "SQ". Натаніель Ротшильд народився в 1971 р. У 1994 р. закінчив Оксфордський університет, вивчав сучасну історію, магістр мистецтв. З 1994 - аналітик зі злиттів і поглинань у банку "Lazards". З 1995 р. - аналітик зі злиттів і поглинань "Gleacher & Co." в Нью-Йорку. З 1996 р. - голова ради директорів інвестиційної компанії "Atticus Capital". З 2002 р. - голова ради директорів інвестиційної компанії "JNR Limited", в тому ж році - голова ради директорів "En Group", голова міжнародної наглядової ради "UC Rusal".