Оновлений офіційний сайт Харківської міськради почав працювати 15 квітня. На сайті з'явилися нові розділи - наприклад, розділ "Про Харків", де можна дізнатися про історію міста, його символіку, почесних громадян, міста-побратими, районах міста. Розділ "Міська влада" тепер містить більш повну інформацію про міського голову, депутатів, фракціях, комісіях, виконавчих органах.

У розділі "Зворотній зв'язок" є підрозділ "Звернутися до депутата міськради", в якому розписаний графік прийому громадян секретарем міськради та головами постійних комісій. У цьому розділі є також "Таблиця округів", де можна дізнатися, який депутат за яким округом закріплений.

Також з'явився розділ "Комунальні підприємства", який містить перелік комунальних підприємств Харкова, інформацію про їх діяльність та контакти.

На сайті з'явилися топ-новини, крім того, ще є ТОП-5 (найважливіші новини за тиждень). Важливі новини у стрічці виділяються іншим кольором.

Внизу на сайті з'явилася корисна інформація: екстрені телефони, карта міста, довідник телефонів, путівник по Харкову, інформація про тарифи, субсидії, розділи "Культура і спорт", "Вища освіта", "Медичні заклади", "Дитячі сади", "Школи", "Транспорт", "Підприємцю".

Як повідомили "SQ" у прес-службі міськради, розробники, оновлюючи сайт, керувалися тим, щоб зробити владу Харкова максимально відкритою для користувача. "Тобто ми зробили крок від суто офіціозного сайту до більш новинного, адаптованонго для харків'ян", - відзначили в прес-службі.