"Час"
"Два з половиною пишемо, чотири - в умі". Цього року в Харкові планується висадити близько 4 тисяч дерев. Минулого року міська комісія з обстеження зелених насаджень видала 2,5 тис. актів на знесення дерев. Усього ж від громадян і організацій до комісії надійшло більше 18 тис. звернень з приводу знесення або обрізки дерев.

Читайте також у номері: "Україна - Європа: мита обнуляються, квоти ростуть...". Заступник міністра економіки України Валерій П'ятницький позитивно оцінив результати чергового раунду переговорів між Україною та ЄС про підготовку угоди про зону вільної торгівлі, що пройшов минулого тижня .

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"15-річній мамі знайшли опікунів". Настя та її чотиримісячна дочка Мирослава поїдуть жити до Севастополя - у сім'ю забезпеченої підприємниці.

Читайте також у номері: "Котлован на Пушкінській пропонують перетворити на паркінг". Архітектори Харкова проти того, щоб гігантську яму біля бібліотеки ім. Короленка просто засипали.

"Сьогодні"
"Екс-депутат, який готував убивство Кернеса і Добкіна, вийшов на свободу". Екс-депутат Московської райради Харкова Олег Медведєв, якого за підготовку умисного вбивства Геннадія Кернеса, Михайла Добкіна і членів їх сімей минулого літа засудили до 10 років, вийшов на свободу. У вівторок, 12 квітня, вищих спецсудів Україні визнав вирок Харківського апеляційного суду занадто суворим і призначив Медведєву покарання рівно на той термін, який він уже провів за гратами. Медведєва звільнили з-під варти прямо у залі суду.

Читайте також у номері: "У Харкові оголосили війну кіоскам. Знімуть і трамвайні рейки". За майже два роки міська влада почала наводити лад ще на одному міському ринку. Слідом за Кінним, на якому стерли з лиця землі десятки кіосків влітку 2009 року, комунальники дісталися до Центрального. Можливо, таке завзяття влади - це непогано, якби не те, що разом з несанкціонованими МАФами під знос пішли кіоски підприємців, які мають дозвіл на роботу від депутатів міськради до кінця 2012 року, стверджує автор статті.