Міністерство внутрішніх справ виділило харківській міліції 18 нових легкових автомобілів. Ключі від автомобілів 14 жовтня вручив керівникам служб та підрозділів харківської міліції начальник Головного управління МВС України в Харківській області Віктор Козицький.

Усі автомобілі вітчизняного виробництва. Це одинадцять машин "ВАЗ-2107", шість - "ВАЗ-21093" і "Daewoo Lanos". Автомобілі придбані за кошти МВС. Наказом В.Козицького вісім легкових автомобілів закріплені за управлінням профілактики правопорушень, дев'ять- за слідчим управлінням міліції та один легковий автомобіль отримав відділ кримінальної міліції у справах дітей Московського райвідділу Харкова.

"Для поліпшення матеріального забезпечення харківської міліції Міністерство внутрішніх справ вирішило виділити для дільничних, слідчих та кримінальної служби міліції нові автомобілі. Я сподіваюся, що ця техніка допоможе нарядами міліції оперативно реагувати на повідомлення про злочини, швидко прибувати на місце події та розкривати злочини по гарячих слідах", - заявив В.Козицький.