"Час"
"Держінспекція з контролю за цінами наказала довго жити?". Державна інспекція з контролю за цінами буде ліквідована до кінця листопада шляхом об'єднання з Державним комітетом у справах захисту прав споживачів, повідомив міністр економіки України Василь Цушко.

Читайте також у номері: "Якщо вже зняли трамвай ...". Багато води утекло з тих пір, як мешканці вулиці Пушкінської в Харкові позбулися який ходив по ній трамвая, але образа не вщухла, стверджує автор статті.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Кернес і його команда: мер буде спиратися на перевірені кадри". Цього тижня поки ще в. о. міського голови Геннадій Кернес дав першу післявиборчу прес-конференцію, де розповів про намічені зміни в керівництві міста. Зокрема, він повідомив, що хоче бачити секретарем новообраної міськради Олександра Новака. "Комсомолка" з'ясувала, чи можуть відбутися ще які-небудь зміни в "верхівці" Харківської мерії.

Читайте також у номері: "П'ять фактів про окружну дорогу". 12 листопада на оновленій кільцевій урочисто переріжуть червону стрічку. Автор статті зробив підбірку цікавих фактів про цю харківської магістралі.

"Сьогодні"
"Україно-російський кордон можна буде перетнути за хвилину". У Харкові керівники прикордонних служб двох держав розповіли про експеримент, за яким замість двох перевірок документів залишиться тільки одна загальна, а кордон можна буде перетнути за єдиною електронною карткою.

Читайте також у номері: "У Харкові такого жаркого листопада не було 100 років". У Харкові - друге бабине літо! Температура в першій столиці вже кілька днів б'є температурні рекорди. Синоптики запевняють: нинішній листопад - найтепліший за весь час метеоспостережень у Харкові. Очікувати похолодання й істотних опадів найближчі 10 днів не варто, а зима почне брати своє за тиждень-другий.