"Вечірній Харків"
"Великий авіаконструктор був небайдужий до букви "ё". Весь світ знає Олега Антонова як конструктора, який створив понад 20 літаків - від крихітної "Аннушки "до величезної шестимоторної "Мрії". Але не тільки в авіабудуванні був талановитий "автор" крилатих машин: його перу належить кілька художніх творів, наукові праці з лінгвістики та економіки, а картини, написані Антоновим, його сім'я зберігає досі. Спогадами про великого конструктора поділився його син Андрій Антонов.

Також читайте у номері: "Харківський фокусник навчав трюкам Райкіна і Кіо". Найстарший з працюючих фокусник світу живе в Харкові, у звичайній однокімнатній квартирі. Про його минуле нагадують лише спритні рухи рук і реквізит, любовно виставлений на шафі. А колись ім'я Леоніда Гріна гриміло на весь Радянський Союз і далеко за його межами.

"Час"
"Андрій Клюєв:" Я не бачу проблем, які не можна було б вирішити". Робоча поїздка до Харкова першого віце-прем'єр-міністра України Андрія Клюєва стала однією з перших у запланованій серії виїздів у регіони.

Також читайте у номері: "Так закінчується старий світ". Державні борги країн багатого Заходу стрімко зростають. МВФ б'є на сполох: до 2014 року вони досягнуть рівня 110% їх загального ВВП. Є всі підстави вважати, що і багатий Захід у його нинішньому вигляді, і світ в цілому очікують найжорстокіші потрясіня. І до цього необхідно готуватися вже зараз, відзначає автор статті.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Окружну чекає глобальний ремонт". Візит до Харкова віце-прем'єра Андрія Клюєва ознаменувався хорошими новинами для області. Нам виділять понад 100 мільйонів гривень на підприємства ЖКГ і будівництво доріг, у тому числі окружної. При цьому, уточнив Клюєв, це тільки перший транш, і гроші будуть виділятися ще.

Також читайте у номері: "Влаштувати чадо у садочок стане трохи простіше". Гарна новина для батьків! Схоже, записати дитину в дитячий сад стане набагато простіші. Попит на місця в садках все ще більше, ніж пропозиція, але до 1 вересня відкриється 27 нових груп для харківських малюків. Чиновники запевняють: напруженість з пристроєм в садок трохи спала.