До початку чемпіонату Європи з футболу 2012 р. на деяких вулицях Харкова встановлять нові світлофори. Про це 12 березня повідомив журналістам заступник начальника відділу організації дорожнього руху управління ДАІ в Харківській області Олексій Осадчий.

За його словами, нові світлофори з'являться на вулицях, прилеглих до стадіону "Металіст", - Плеханівській, Державінській, а також на проспекті Гагаріна, який зараз реконструюється.

Як зазначив О.Осадчий, у дні матчів фінальної частини Євро-2012 світлофори працюватимуть у звичайному режимі, в разі необхідності їх будуть переводити в режим очікування, а також встановлювати регулювальників.

Довідка "SQ". Фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2012 р. пройде в Польщі й Україні. Харків є одним з чотирьох українських міст (разом із Донецьком, Києвом і Львовом), які приймуть матчі фінального турніру чемпіонату. Згідно з жеребкуванням Євро-2012, у Харкові всі три матчі групового етапу зіграє збірна Нідерландів: 9 червня на стадіоні "Металіст" відбудеться матч Нідерланди-Данія, 13 червня - Нідерланди-Німеччина і 17 червня - Нідерланди-Португалія.