На Холодній Горі у Харкові буде побудоване перше у цьому районі стандартне футбольне поле. Про це 12 січня повідомив журналістам голова Ленінської райадміністрації Харкова Володимир Наконечний. За його словами, поле буде розміром 90x45 м. Його розіб'ють біля школи № 152 (вул.Соціалістична, 57).

Як зазначив В.Наконечний, біля поля будуть облаштовані невеликі трибуни для глядачів, бігова доріжка, спортмайданчик та підсобні приміщення. Зараз готується проект футбольного поля.

Довідка "SQ". Як заявляв у вересні В.Наконечний, у харківській школі № 108 (вул. Єлизарова, 67) з'явиться новий стадіон з біговими доріжками, а також футбольне, баскетбольне та волейбольне поля. Крім того, за словами В.Наконечного, взимку на стадіоні школи можна буде організувати каток, щоб проводити змагання на ковзанах.

Наприкінці вересня в Ленінському районі у дворі будинку по вул.Полтавський Шлях, 148/2 відкрився сучасний відкритий баскетбольний стадіон на два ігрові поля. Раніше на місці, де зараз побудований стадіон, знаходилося поле зі старим баскетбольним майданчиком.