Багатофункціональний фізкультурно-оздоровчий комплекс у с. Борова (Харківська обл.) відкриється в лютому. Про це 12 січня повідомив журналістам начальник Головного управління сім'ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації Дмитро Перепелиця.

Вартість будівництва комплексу - 5,5 млн. грн. "Спортивний комплекс у Боровій будується ще з 1970-х років, але його так "будували", що там уже виросли дерева. Ми вирішили добудувати комплекс максимальними темпами і в лютому будемо готові його відкрити", - розповів Д.Перепелиця.

Також він повідомив, що, найімовірніше, наприкінці січня буде відкритий стадіон у Змієві. "На цей стадіон спочатку було виділено 2 млн. грн., але цього виявилося мало, тому районна адміністрація виділила більше грошей. У результаті загальна сума склала 6,5 млн. грн.", - розповів Д.Перепелиця.

Довідка "SQ". Як раніше заявляв заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін, у Боровій вирішили побудувати фізкультурно-оздоровчий комплекс, оскільки в цьому селищі взагалі немає місця, де можна займатися спортом і фізкультурою. У травні Є.Савін повідомив, що комплекс у Боровій планується здати в експлуатацію у вересні 2011 р. Проте комплекс добудований не був.

Будівництво спорткомплексу в Боровій ведеться за гроші, які НАК "Нафтогаз України" виділив Харківської облдержадміністрації в рамках договору. До складу комплексу входитимуть спортзали, в яких можна займатися фізкультурою, грати в футзал, баскетбол, волейбол.