Сесії Харківської міськради транслюватимуть у режимі он-лайн на офіційному сайті міськради. Про це 10 листопада під час засідання комісії з питань місцевого самоврядування, гласності та депутатської діяльності міськради повідомила заступник директора Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю міськради Ольга Мірошниченко.

За її словами, у вересні була проведена технічна проба трансляції сесії. "Найближчим часом ми плануємо зробити трансляції сесій через сайт міськради постійними. Це дозволить харків'янам дивитися засідання сесій в інтернеті", - зазначила О.Мірошниченко.

Вона також повідомила, що у Харківської міськради є акаунти на "YouTube", "Facebook" і "Twitter". Відвідуваність сайту міськради в середньому становить близько 3-3,5 тисяч унікальних відвідувань на день.

Довідка "SQ". Департамент у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради за останні 12 місяців провів понад 130 прес-конференцій та брифінгів, 270 прес-турів.

Оновлена ​​версія сайту Харківської міськради почала працювати з 15 квітня 2011 р. У ній представлена ​​інформація про діяльність посадових осіб міськради, виконавчого комітету, департаментів, районних адміністрацій. Є розділ "Зворотній зв'язок". Також на сайті є перелік екстрених телефонів, карта міста, повний перелік маршрутів громадського транспорту Харкова, повна база з адресами і телефонами дошкільних, загальноосвітніх, вищих навчальних закладів, база з адресами і телефонами медичних, спортивних установ та закладів культури, інформація про комунальних підприємствах, субсидії, комунальних тарифах.