"Час"
"16 пишемо, 11 плюс 97 - в умі". До Харкова в рамках державної та міської цільових програм підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу прибули вісім нових автобусів зі Львова. Найближчим часом очікується прибуття ще 8 таких автобусів.

Читайте також у номері: "В обласній раді найсильніша фракція у регіоналів". Прем'єр-міністр України Микола Азаров закликав депутатів усіх рівнів у стислі терміни сформувати місцеві органи влади відповідно до офіційних результатів виборів, розподілити повноваження і приступити до роботи.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Чого нам чекати від аномального листопада?". У понеділок харківські синоптики зафіксували температурний рекорд - замість нормальних для цієї пори року 2 градусів повітря прогрілося до 13,6. Якщо вірити прогнозам, це ще не межа.

Читайте також у номері: "На прилавках з'явилися новорічні іграшки". Поки тільки деякі супермаркети, магазини, а також підприємці на ринках виставили святковий товар на вітрини, проте харків'яни вже активно прицінюються до ялинкових прикрас.

"Сьогодні"
"У Харкові знімають пластиліновий мультик". Про Харків знімають першу пластилінову історію. Творчі хлопці з Академії мистецтв на чолі з викладачем Олександром Швецовим вирішили зняти "Пластилінову ворону" по-харківськи. Прем'єра відбудеться вже в грудні.

Читайте також у номері: "Харківський Майдан хотіли влаштувати пенсіонери і захисники парку". Харків не повторив досвіду 2004 року і проігнорував Майдан, обіцяний прихильниками Авакова. Прогнозована безстрокова акція протесту вилилася в невеликий партійний мітинг, але тільки на площі Свободи.