"Вечірній Харків"
"Вбивцю міліціонера затримали по гарячих слідах". У п'ятницю співробітники харківської міліції прощалися зі старшим сержантом міліції Сергієм Євлаховим, який загинув 7 липня в перестрілці. Підозрюваний у вбивстві затриманий, проте причини, з яких молодий чоловік відкрив стрілянину, досі невідомі.

Також читайте у номері: "В'ячеслав Гіндін зіграв Платіні і Астерікса". Свій сорок четвертий день народження відомий харківський актор і шоумен В'ячеслав Гіндін проведе швидше за все на роботі. Він задіяний у різних телевізійних і театральних проектах, але запевняє, що ніколи не покине рідний театр ляльок ім. Афанасьєва, на сцені якого грає ось уже 23 роки.

"Час"
"Піду туди, не знаю, куди, навчуся того, не знаю, чого ...". Серед випускників шкіл нашого регіону наймоднішими є професії нотаріуса, лікаря, журналіста, перекладача, юрисконсульта і модельєра, відзначає автор статті. А з найменшим ентузіазмом сприймаються медсестра, водій, слюсар, фермер, швачка, кухар, аудитор, ветеринар, соціолог і провізор.

Також читайте у номері: "Геннадій Тюрін прийшов на зміну Василю Синчуку". За наявною інформацією, генеральний прокурор України Олександр Медведько підписав наказ про призначення прокурором Харківської області Геннадія Тюріна.

 "Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Бегемотиха Люсі вранці приїхала в зоопарк". Поки наречену вивантажували з клітки, її наречений Стьопа злякався і зник під водою в басейні.

Також читайте у номері: "Витверезники повертаються?". Заради порятунку лікарів "швидкої" від нападів з боку  п'яних громадян обласна влада хоче відновити роботу установ.