Автодром, який розташований поруч з Парком ім.Горького, планується перенести на Салтівку - в парк Перемоги. Про це 10 червня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" заявив депутат Харківської облради, власник автодрому Олександр Давтян. За його словами, на місці автодрому планується побудувати паркінг на 80 місць. "Якщо реконструкція парку Горького буде успішно завершена, то гостям, які приїдуть туди відпочивати, ніде буде поставити свої автомобілі", - зазначив О.Давтян.

За його словами, цей проект уже узгоджений з міською владою, найімовірніше, автодром будуть переносити наступного року. "Сезон ми відпрацюємо, бо не хочеться гроші втрачати, а парковку можна і взимку облаштувати", - підкреслив О.Давтян.

Довідка "SQ". Центральний парк культури і відпочинку ім. Горького планується до 1 червня 2012 р. повністю реконструювати, створивши на його території парк розваг. На території парку будуть встановлені нові атракціони, вироблені в Німеччині, Італії, Канаді та Франції, серед них - американські гірки і найбільше в Україні колесо огляду (висота 55 м), атракціони для маленьких дітей, а також комплекс для любителів екстремальних видів спорту, ставок з човнами, автодром, контактний зоопарк та інші об'єкти. На реконструкцію парку було виділено 40 млн.грн.