КП "Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування" передали підвальні приміщення, які будуть використані для організації пункту видачі харчування для дітей. Таке рішення прийняте сьогодні, 9 листопада, на засіданні виконкому Харківської міськради.

Переданий підвал знаходиться на вул. Саперній, 30, його площа - близько 50 кв.м. Раніше ці приміщення числилися на балансі КП "Житлкомсервіс".

Як повідомляла заступник харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, найближчим часом у Харкові та області з'являться 12 нових роздаткових пунктів фабрики-кухні дитячого харчування. Зокрема, такі пункти відкриють у Московському районі - по вул. Гвардійців Широнінців, 75, вул. Гарібальді, 9, вул. Командарма Уборевича, 18д, вул. Блюхера, 20в, в Київському районі - по вул. Метробудівників, 7, вул. Саперній, 30, у Жовтневому районі - по вул. Вітебській, 2а, в Дзержинському районі - по вул. Клочківській, 276б.

Крім того, три пункти з'являться в Харківській області: два в Чугуївському районі та один - у с. Кулиничі Харківського району.

Довідка "SQ". Усього в Харкові працює 65 роздаткових пунктів молочної кухні.