Генеральним директором телеканалу "А/ТВК" буде призначена колишній директор ТРК "Харківські новини" Олена Баранник, яка зараз виконує обов'язки гендиректора телеканалу. Про це 8 липня заявив журналістам голова Харківської обласної організації ВО "Батьківщина" Арсен Аваков. За його словами, колишній гендиректор телеканалу Василь Третецький зараз перебуває у відпустці. "Коли він вийде з відпустки, то обійме посаду мого радника й очолить один з напрямків, не пов'язаних з медіа-бізнесом", - підкреслив А.Аваков.

Він також заявив, що має намір зосередитися на реформуванні телеканалу "А/ТВК". "Я вважаю, що треба вести мовлення якісно, ​​а не кількісно. Це буде продукт з новою наповнюваністю і сіткою мовлення, до створення якого залучено велику кількість журналістів. Тільки 5-6 осіб з розформованих колективів "Харківських новин" та "Майдану Свободи" поки не отримали запрошення підключитися до створення нових програм. Це сталося або з професійних або особистих причин, або їх запросити ще не встигли", - зазначив А.Аваков.

За його словами, реформам піддадуться також інтернет-портал "Главное" і радіо "Нова хвиля", без змін залишиться тільки газета "Главное". А.Аваков зазначив, що про зміни на телеканалах "Фора" і "Фаворит" можна буде говорити після повного оновлення "А/ТВК".

Довідка "SQ". З 1 липня в Харкові припинили роботу "Харківські новини" та прес-центр "Майдан свободи". Обидві ці структури пов'язували з А.Аваковим. Також А.Аваков заявив, що продав свою частку акцій харківського телеканалу "7-й канал" (складала 50%).