Міліція перевіряє раніше судимих ​​харків'ян у справі про вбивство в Харкові судді Володимира Трофимова та його сім'ї. Про це повідомив "SQ" харків'янин, раніше судимий за нетяжкий злочин.

За його словами, до нього додому прийшли співробітники міліції, опитали його, зокрема, запитали про те, де він був під час вбивства судді, взяли ксерокопію паспорта, показали відбиток черевика і поцікавилися, чи є у нього взуття з такою підошвою. Міліціонери повідомили чоловікові, що перевіряють усіх раніше судимих.

Як повідомляло "SQ" раніше з посиланням на власні джерела, правоохоронці отримали вже близько 150 кадрів з відеореєстраторів автомобілів, на яких зафіксовані люди, що знаходилися в день вбивства родини судді Трофимова в районі його будинку.

Нагадаємо, 15 грудня в Харкові була вбита сім'я Трофимова. У квартирі в будинку на Московському проспекті виявили тіла самого судді, його дружини, їх сина і подруги сина. Всі тіла були обезголовлені. Порушено кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). У справі про вбивство судді слідство розглядає три версії: професійна діяльність загиблого, вбивство з метою заволодіння колекцією антикваріату, порцеляни й монет, що належала йому, а також вбивство на замовлення.