Депутати Харківської міськради внесли зміни до бюджету Харкова на 2011 рік. Так, згідно рішення сесії міськради, сума коштів на реконструкцію Центрального парку культури і відпочинку ім.Горького збільшена на 7 млн.грн. На попередній сесії міськради на реконструкцію парку було виділено 40 млн.грн.

Окрім того, для реконструкції парку міська влада планує взяти кредит в 250 млн.грн. Кредит буде притягнутий на термін не більше 5 років з відсотковою ставкою не вище 17% у національній валюті або 9% у євро. Вартість заставного майна не повинна перевищити 430 млн.грн.

Довідка "SQ". Центральний парк культури і відпочинку ім. Горького планується до 1 червня 2012 р. повністю реконструювати, створивши на його території парк розваг. На території парку будуть встановлені нові атракціони, вироблені в Німеччині, Італії, Канаді та Франції, серед них "Американські гірки" і найбільше в Україні "Колесо огляду" (висота 55 м), атракціони для маленьких дітей, а також комплекс для любителів екстремальних видів спорту, ставок з човнами, автодром, контактний зоопарк та інші об'єкти. Загалом на реконструкцію парку буде виділено 100 млн.грн.