6 та 7 березня пр. Косіора в Харкові не будуть ходити тролейбуси (з 9:30 до 14:30). Про це повідомив офіційний сайт Харківської міськради з посиланням на Департамент транспорту і зв'язку міськради. Тролейбуси не ходитимуть у зв'язку зі знесенням аварійних дерев по проспекту від бул. Богдана Хмельницького до вул. Багратіона.

Рух тролейбусів № 3 буде організований так: вул. Університетська - вул. Вернадського - пр. Гагаріна - пр. Героїв Сталінграда - пр. Косіора - бул. Богдана Хмельницького. Тролейбус № 36 ходити не буде.

Окрім того, 6 березня з 10:30 до 13:30 зміниться маршрути трамваїв № 23 і 26 - вони не будуть ходити від Салтівського шосе до ст. "Південно-Східна" (Плитковий завод). Це пов'язано з ремонтом аварійної ділянки контактної мережі. Рух трамваїв організовують так: № 23: ст. "Салтівська" - вул. Тракторобудівників - Салтівське шосе - 602 м/р, № 26: парк ім. Горького - вул. Весніна - узвіз Весніна - вул. Шевченка - вул. Героїв Праці - пр. Тракторобудівників - Салтівське шосе - 602 м/р.