Кілька служб таксі Харкова 9 травня будуть безкоштовно возити ветеранів Великої Вітчизняної війни та їх супроводжуючих. Подібна акція проводиться вже удев'яте. Про це 5 травня повідомив журналістам голова Харківської профспілки таксистів Сергій Старцев. За його словами, 9 травня безкоштовно возити ветеранів будуть такі служби таксі, як "Беста", "Вега", "Мотор", "Корона", "Діана".

"Можливо, хтось ще з перевізників захоче приєднатися до акції. Щоб замовити послугу, потрібно буде зателефонувати за телефонами служб, які беруть участь в акції, продиктувати диспетчеру таксі номер посвідчення учасника бойових дій і замовити машину. Ветеранів будуть безкоштовно возити в межі міста протягом усього дня", - зазначив С.Старцев.

Також голова Харківської профспілки таксистів підкреслив, що з кожним роком попит на цю послуги знижується. "Ви розумієте, що процес неповоротний. Три роки тому 9 травня кілометраж, отриманий при безкоштовних перевезеннях ветеранів, склав понад 5 тис. км. Зараз ця цифра зменшується", - додав С.Старцев.